onsdag den 13. marts 2013

Spring, is that you?

Jeg synes godt nok, at vejret opfører sig noget skizofrent for tiden! For en uge siden var det så meget forår, at jeg kunne droppe handskerne, huen og halstørklædet. Her til morgen er der så sne igen? Senere kom denne blå himmel til syne - en time efter sneede det igen mens solen skinnede! Hmm, er der ikke nogen, der vækker mig, når det er sådan rigtigt forår? Sådan uden sne og minusgrader. 

5 kommentarer:

Christina / TheBigMeowski sagde ...

Det er også sådan i Danmark pt. Vi har fået et ordentligt læs sne i dag på Vestsjælland, hvor jeg i går kunne gå ude og tage billeder bare i en tyk trøje.

Anja sagde ...

Ej, men det er jo helt sort! KOM SÅ, FORÅR! ;)

Christina / TheBigMeowski sagde ...

Her lover det muligvis snestorm i weekenden. Det er lidt surrealistisk, synes jeg. Men sne er også smukt. Især store fnug, der daler roligt som her sidst på eftermiddagen. Men jeg er også en sucker for rystekugler, og det er som at se ud i verdens største, når man sidder foran vores kæmpe stuevinduer <3

Anja sagde ...

Hahahaa, det er lidt sødt :) Du skulle have været her i formiddags - der var store snefnug!

Christina / TheBigMeowski sagde ...

Det har der også været her i dag. Sne er smukt, synes jeg. Og føler sådan en ro og rar følelse indeni, når jeg ser det vrimle roligt ned med kæmpe snefnug.