lørdag den 16. marts 2013

Weekend

Vi har sovet længe, hygget med morgenmad og sendt manden afsted. Senere pakker jeg lille O og en madpakke, og så smutter vi hen og spiser frokost med  farmand. Det er vist noget med, at O skal vises frem ;) 
Ellers har vi en ganske stille og rolig lørdag her i hytten med de sædvanlige kedelige opgaver som tøjvask og oprydning... Men det er nu også fint at kunne gøre det i et langsomt tempo. 
Hvad skal I lave på denne lørdag? Det sner vel i DK? 

5 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Lyder skønt!

Her har jeg (trods dårlig start på dagen, you know!) haft en dejlig dag, med familiehygge, er blevet forkælet er moar og far og skal til noget fest i aften med lyserøde drinks. Så går det lige ;)

PS. det sner, MEGET! :(

Christina / TheBigMeowski sagde ...

Jeg har været ude og købe lidt nyt tøj og et par sandaler i eftermiddag (vi skal til konfirmation i næste måned), hvor vejret har været okay, men koldt. Men nu er sneen også nået til Sjælland, og det vælter ned. Det er nu meget hyggeligt.

Lige nu sidder vi og leger lidt med Wii'en med nye spil, og senere skal vi have et par lækre bøffer af oksemørbrad, mums! Og ellers bare slappe af.

Anja sagde ...

Trine: Du får lige endnu et knus :) Så er det godt, at man kan blive forkælet lidt - det hjælper lidt på humøret (+ de lyserøde drinks ;))

Puha, godt man ikke er i DK! Her er det da endelig holdt op, og det skulle blive bedre fra nu af :S

Christina: Det lyder altså også bare som en hyggelig weekend-dag :D Mmm, bøøøøf :P

Marian N. Larsen sagde ...

Jeg spiste brunch på en fantastisk restaurant i Göteborg i går - og ellers stod lørdagen på gåtur i solen og feel good movies om aftenen. Her søndag morgen er der også kommet sne i det svenske, så tror vi fortsætter med at weekend-chille indendøre!

God søndag til dig sødeste Anja!

Anja sagde ...

Årh, det lyder også som en skøn lørdag, Marian :D

God søndag til dig også, søde :)