mandag den 6. maj 2013

Savn

Jeg må vist indse, at det der med at blogge bare ikke sker, når min laptop ikke virker. Selvom det gør ondt, må jeg nok ud og investere i én. Verdammt.
Jeg har heller ikke fået taget billeder, og det er ellers ikke fordi at jeg ikke har spist vildt lækker mad på det sidste. For det har jeg altså. Vi kom nemlig afsted til Danmark i onsdags (og så snakker vi ikke om, hvor usjovt det er at være ude med et sygt barn). Og det var så på turen, at jeg fik taget det eneste billede af pæn solnedgang - med insektlig på forruden.
Det var virkelig dejligt at være hjemme (hvis man lige trækker det syge barn fra, ik'), og jeg kan mærke, at min hjemve bare overhovedet ikke bliver mindre. Efter vi har fået O, er det blevet ekstremt. Det er svært, at han ikke skal se sine bedsteforældre så ofte - og at de ikke kan se ham. Jeg savner at komme forbi til en kop kaffe, og jeg savner også, at de lige kan kigge efter ham. For jeg kan da godt få ham passet hernede, men jeg føler bare altid, at jeg står lidt i gæld til folk. Og så savner jeg smørrebrød og flødeboller, men det kan jeg jo lave selv. Jeg vil gerne have opskriften på bedsteforældre ;)  

3 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Uh, jeg forstår godt det savn! I må til DK ;)

Den opskrift har jeg desværre ikke, men du kunne vidst blive rig hvis du fandt dem ;)

SushiStegen sagde ...

Puha afsavn er bare hårdt. Vi skyper rigtigt meget med bedsterne- også bare det at drikke kaffe foran hver sin computer. Det hjælper lidt, men det hjælper ikke på pasningsmulighederne.

Anja sagde ...

Trine: Det er en rigtig god idé :P

Sushi: Ej, hvor hyggeligt med Skype-kaffeaftaler :) Jeg snakker også dagligt med mine forældre - og ringer også gerne bare for at sige "blaaah" :D
Håber din lille fis har det godt <3