lørdag den 12. oktober 2013

Friday night

I går var en regnfuld dag her i Haag. Det var også min ugentlige fridag. Vi tog alle tre ud, købte gummistøvler i str. lille, drak kaffe og spiste kage på ny café i Delft, legede vilde lege indenfor, og spiste meget lækker tapas efter at lille O var kommet i seng. Manden skal i studiet hele næste weekend, så vi har besluttet os for at skrue ekstra op for hyggen i denne. 
I dag ville lille O og jeg dog give ham fred til at få øvet, så vi tilbragte dagen nordpå hos søde venner og deres børn. Lille O eeelsker andre børn og nyt legetøj, haha ;) Desværre har den lille mand kastet op et par gange i dag, og har ikke spist særlig meget. Han var dog i rimelig godt humør, så satser på, at det er bedre i morgen. Der præsterede jeg så lige og poste et billede af tapas og samtidig skrive om bræk. Mmm. Velkommen til mit glitter-liv, haha.
Yesterday was a rainy day in The Hague. So the agenda for the day was: shopping for wellies, coffee & cake at a relatively new place in Delft, lots of fun playing inside, and tapas in the evening! Not bad at all. 

2 kommentarer:

Mit element sagde ...

glitterliv, hihi godt ord!
Men thats life!

Mon vi ku høre noget af din mands musik, blir såment bare nysgerrig når du skriver om ham og hans erhverv ;)

// Rikke //

Anja sagde ...

Ja da :) Du kan høre noget af musikken på deres website http://www.traeben.com/english/ :D