onsdag den 11. december 2013

Biking

Weekenden bød på et besøg her, og lille O forelskede sig i denne smarte vippecykel. Hvilket var ret smart, for så havde hans mor og far tid til at drikke kaffe ;)
Jeg kan slet ikke fatte, hvor stor min lille dreng er blevet her på det sidste! Han er jo et rigtigt lille menneske. Altså det vidste jeg jo godt, at han var, men bare det, at han forstår så meget. Han hjælper mig i køkkenet, assisterer far når der skal fikses ting i huset, lægger ting på plads hvis man beder ham om det, finder ting frem som vi ikke kan finde osv. Når vi vækker ham om morgenen er han helt forvirret og ti minutter efter suser han rundt med den vildeste energi. I det hele taget har han meget energi og er i ALT, haha. Og så har han den fedeste humor - men det synes alle forældre sikkert om deres egne børn ;)   

6 kommentarer:

Ea sagde ...

Han er simpelthen så bedårende! Where can I get one? :-P

Anja sagde ...

Årh tak, Ea! :D Haha, altså vi kan da godt prøve at lave én mere, men der er jo ingen garanti på lækkerheden ;)

Maj sagde ...

Åh nej nej nej!!! O din lille charmetrold <3 nuij han er bedårende :D

Hvor er det pudsigt, jeg har lige sagt til Manden, at jeg bare elsker - ELSKER den udvikling der er sket med T, at han er blevet et "rigtigt" menneske nu, ikke en klump utilfreds baby ;) jeg elsker at han rent faktisk forstår mig, at han kan kommunikere med mig, så JEG også forstår det! Det er først nu, jeg forstår det der med hvor fantastisk det er at have børn - hvor givende det kan være!

- Maj :D

Emma sagde ...

Åh, hvor er han altså cute :)

A + K = ♥ sagde ...

Stor og sød, er hvad han er!

- Anne

Anja sagde ...

Tak tak, piger! Hvor er I søde :D

Maj: Jeg har det på præcis samme måde! :D