onsdag den 15. december 2010

One down...

...many more to go! Jeg fik købt mandens jule gave i dag, og så fik jeg en lille ekstra gave med. Jeg venter dog med at åbne den - kan jo alligevel ikke sige, hvor jeg har den fra ;) Hvad der er i mandens gave må også forblive en hemmelighed so far. Jeg ved jo ikke, om han kunne finde på at lure med...
Jeg mangler stadig at købe en del gaver, men det gør mig virkelig ikke noget. Jeg elsker at købe gaver! Nu har jeg jo også ret meget tid - det var jo allersidste forelæsning i dag. Det er lidt underligt at tænke på, at der kun er praktik og BA tilbage. Anyways, nogle af gaverne bliver også købt i Danmark - det er jo ikke fordi Holland vælter i rugbrødsforme (som min mor ønsker sig). 
Resten af dagen skal jeg bare flade, spise flere æbleskiver og se lidt serier. Aaah, I like vacation :D

7 kommentarer:

Amalie sagde ...

Hejsa Frk. B! ;)
Du har lige fået dig en fast læser!!:D

Altså blev jo helt sulten af at kigge din blog!;D eeelsker laks, krebs og pasta.. NAM! :b

Håber, at du vil kigge forbi! :)

Amalie//
missamalie.blogspot.com

Anne sagde ...

Tillykke med ferien :) bare det var mig, men der venter bare læsning. Er du så helt færdig bagefter, eller skal der en master på??
Jeg kan også godt lide at købe julegaver, det er bare lidt træls, når man ikke har så meget tid at bruge på det som man gerne ville.

Anja sagde ...

Hej Amalie! Velkommen til :D
Haha, godt at du kan lide maden ;)

Anne: Tak! Altså jeg har jo deadlines i januar også, men har givet mig selv et par ugers ferie ;)
Jeg vil meget gerne have en master på et tidspunkt, men jeg ved ikke, hvad endnu. Og det er jo heller ikke helt gratis :S
Æv, at du ikke har så meget tid :( Håber du både får læst og julegavehygget lidt ;) Hvordan gik begravelsen forresten?

Anne sagde ...

Har ikke haft juleferie i... nu må det være 7. år, så satser på at det bliver næste år.
Det gik faktisk fint, det var lidt hårdt at se så mange mennesker kede af det. Men de har jo helt andre traditioner. Den døde ligger hjemme i stuen dagene op til, vidste du det? Så afleverer folk blomster og tager afsked. Oma der var vist raget uklar med den katolske kirke, så det var meget ureligiøst, hvilket ærlig talt passede mig ret godt.
Tak fordi du spørger :) sødt af dig!
Hmm... nå... det koster dernede, ja det var jo lidt værre.

Anja sagde ...

Puha, det var lang tid siden! Håber på, at du får det næste år ;)
Jeg vidste faktisk ikke, at det var sådan det foregik her i landet :S Sådan et lig midt i stuen.. Men godt at det gik godt!
Ja, og jeg kan ikke få mere SU, så der skal tjenes penge på en anden måde til det. Men jeg bekymrer mig ikke så meget ;)

Anne sagde ...

Altså det med su kan man godt komme omkring. Jeg får heller ikke su mere. Altså har 12 klip tilbage, men først til min kandidatdel, som jo er på 3 år.
Men altså min kæreste regner med at hjælpe lidt når han er færdig og ellers må man jo arbejde og måske skrue stræberiet lidt ned ;)
Ja, lidt specielt med lig i stuen, men alligevel smukt og rart for meget af familien kunne jeg mærke. Ret fredfyldt med blomster og sådan. Nok bare godt at det er vinter og koldt for køleanlægget var vist knapt tilstrækkeligt :(

Anja sagde ...

Glemte lige at nævne at en master koster 150.000 på min skole :P Der findes selvfølgelig også nogle til 15.000... Jeg tænker lidt på at tage den på deltid - nu vil jeg bare gerne ud og have noget relevant arbejdserfaring :D
Måske jeg bare skulle tage hjem til DK - så kan jeg nemlig få SU igen haha ;)