onsdag den 2. februar 2011

Dinner @ D'Angleterre

Ja, her kunne jeg så have smidt en masse lækre billeder ind af skøn mad. Men man sidder altså bare ikke og blitzer løs på D'Angleterre! Eller jeg gør i hvert fald ikke...
Manden og jeg havde fået et gavekort dertil i bryllupsgave, hvilket også var én af grundene til, at vi tog vores lille smuttur. 
Vi besluttede os for at bestille hovedret og dessert, hvilket var ret fornuftigt, da vi fik ret mange appetizere. Vi fik grissini med mascaponecreme, et par friske rejer med noget mayo, kammuslinger med sprøde jordskokkechips og små brødmuffins med smør rørt op med kærnemaelk og salt - MUMS!
Til hovedret bestilte vi begge oksemørbrad med foie gras, kastanjer og knoldgaltetand. Vi fik lækker kartoffelmos og sauce til. Hold da op, det smagte godt! Kødet smeltede bare i munden, og den der lille knoldtand overraskede mig virkelig!
Vi bestilte to forskellige desserter, så vi kunne smage lidt af hvert. Den ene var forskellig iscreme, som blev serveret på en blok is. Den anden var henkogt pære med bagt hvid chokolade og ristede hasselnødder. Dertil fik vi et par meget velsmagende dessertvine. Begge desserter smagte bare SÅ godt! Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg ellers skal sige. Det er som om, at den mad slet ikke kan beskrives godt nok :) 
Til sidst bestilte vi en kande the. Vi var på det tidspunkt rimelig mætte, men havde jo nok alligevel en idé om, at det ikke kom uden et par søde sager ;) Ganske rigtig blev den akkompagneret af et par macarons og noget nougatkonfekt - igen, virkelig lækkert! Så var der altså heller ikke plads til mere. Så vi gik en lang tur hånd i hånd og nød København - perfekt aften!      

3 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Perfekt. 1000 tak for den detaljerede madbeskrivelse.
Der følger bare en indre film med og nu er jeg meget sulten både efter mad og D'Angleteere.
Jeg har været inde til deres brunch engang og det var også kæmpe fab.

Anja sagde ...

Jeg er glad for, at det gav lidt en idé om, hvordan det var - når nu billederne mangler ;)
Vi skulle faktisk også have været til brunch, men var for sent ude. Det må blive en anden gang :)

Vibeke sagde ...

Det må blive næste kæresteweekend i kbh..:-)