fredag den 25. marts 2011

Back on track

Sådan nogenlunde ;) Jeg er i hvert fald taget på job i dag. Hvilket indtil videre har været meget underholdende - på den lidt tragikomiske måde... 
Jeg fulgte jeres råd og proppede mig selv med the og vitaminer (og pandekager og chokolade, Trine ;)) Halsen gør ikke ondt mere, og jeg kan høre igen. 
Udover et møde med min vejleder i eftermiddag har jeg ikke de vilde planer... Hvilket egentlig irriterer mig lidt. Jeg har lyst til at lave et eller andet spas i aften. Selvom jeg efterhånden har boet her i sammenlagt fem år, så savner jeg stadig mit netværk i DK. Det var bare anderledes... Der var altid nogen, som var friske på at lave et eller andet. Jeg har da også venner her, men der er langt færre, og det er svært at finde folk, som jeg bare "klikker" med. Langt hen af vejen, er der bare mange "tvangsvenskaber", hvilket hænger mig langt ud af halsen. 
Nå, jeg ved ikke rigtig, hvad jeg vil sige med det. Det skulle nok bare lige ud ;)

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Altid rart at komme af med det der tynger, det giver ligesom lidt luft...

Det ser vel nok godt ud - jeg ELSKER blåbær :-)

KH
Birthe

Marian N. Larsen sagde ...

Godt med super foods, det er vejen frem!

Jeg kender godt afsavnet og venskaber, der kan føles midlertidige. Sådan havde jeg det også indimellem da jeg boede i Australien. Der er aldrig noget, som kan erstatte de venner man har haft i mange år og som man er vokset sammen med. Nye vennner er dejlige, men gamle kræver mindre af en....

Måske du skulle lave en veninde-aftale på Skype med vin og jordbær i hver sin ende??

Anja sagde ...

Birthe: Det har du ret i ;)
Jeg elsker virkelig også blåbær! Jeg kommer til at købe mig fattig i dem, haha.

Marian: Du har fuldstændig ret! Og det var faktisk en rigtig god idé med sådan en Skype-date :D Heldigvis får jeg besøg af en rigtig dejlig veninde om et par uger - det glæder jeg mig rigtig meget til!

Kathrine sagde ...

Er sikker på det er mit råd om syndigheder der har fået dig på benene! ;-)

Aldrig fedt med "tvangsvenskaber", men i det mindste bedre end ensomhed.. Man må få det bedste ud af det man har siger de kloge, ellers kan jeg anbefale at starte en ny hobby - man kan pludslig møde nogen man har meget tilfælles med på den måde :-)

Anja sagde ...

I know I know ;) Det var heller ikke for at lyde super ynkelig - Danmark er bare så rar :)

Litzy sagde ...

Åh de der blåbær ser virkelig lækre ud

Anja sagde ...

Det var de også, Litzy ;)