tirsdag den 7. juni 2011

Dullerier

Jeg slæber næsten altid et eller andet skønhedsprodukt med hjem fra DK. For vi kan altså bare noget, når det kommer til produkter uden for meget skidt i. Denne gang skulle rense-lageret fyldes op + jeg snuppede en ekstra mascara fra Nilens Jord. Købte den for første gang, da jeg var hjemme til jul og er blevet meget glad for den! Af nye ting valgte jeg at købe en Gosh primer og en concealer fra Nilens Jord (den er jeg i øvrigt allerede vild med!) Min hud har generelt været meget generet af denne her bacheloropgave, så nu skal den forkæles lidt ;) 

8 kommentarer:

Kathrine sagde ...

dejligt med opfyldning af lidt "rene" produkter :)

giv lige en anmeldelse af primeren, vil gerne prøve om det er noget for mig? :)

Anja sagde ...

Det lover jeg at gøre! :)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Uuuhm, skønt med dullerier ;) I LOVE! Min bettesøs har fødselsdag i morgen, og er blevet helt besat af Nilens Jord, måske mascaraen kunne være en gaveidé til hende ;)

Anja sagde ...

God idé! Jeg ville i hvert fald blive rigtig glad for sådan en gave ;)

Sequence sagde ...

Jeg er også blevet 'fan' af bilens jord produkterne. Har indtil videre concealer, mineral pudder, blush og mascara derfra og er rigtig glad for alle 4 produkter.

Anja sagde ...

Det er dejligt at høre! Der står også allerede mineral pudder, eyeliner og pensler på min ønskeliste :)

Marian N. Larsen sagde ...

jeg bruger kun mineralpudder fra Nilens Jord. Har testet mascaren, men den klumper mine vipper sammmen. Nu har jeg skiftet til en clinique som både er parabenfri og allergivenlig.

Kan forresten anbefale dullegrej fra Madará, som du sikker kan købe i HOlland også. Det er fantastiske produkter, som samtidig ikke er de dyreste i verden!

Anja sagde ...

Yes! en ekspert :D Jeg har også kun hørt godt om den fra Clinique - min mor har brugt den i 10 år.

Jeg har lige været inde og lure på Madara! Det ser jo super lækkert ud, har fair priser, kan både bestilles online og i en butik nær mig. Det er jo win! Det må undersøges nærmere - tak :D