søndag den 10. juli 2011

Fish & Feet

Forleden fik min mor og jeg den Garra Rufa behandling, som jeg snakkede om for noget tid siden. Jeg var ret spændt, og det kildede altså også rimelig meget de første par minutter! Især når fiskene prøvede at bore sig ned mellem tæerne. Men resultatet var simpelthen SÅ lækkert! Jeg havde babyfødder igen :) Det skal jeg helt sikkert prøve igen! 
Det ene hold gæster er nu taget hjem igen, og der er lidt mere ro på. Jeg har planlagt et par rolige dage med mine forældre, hvor vi skal være lidt kulturelle, men også bare slappe af med shopping og kaffedrikning. Jeg må jo hellere køre ned i gear inden ferien om 15 dage ;) 

6 kommentarer:

Stine sagde ...

Jeg synes det lyder SÅ underligt, det med de fisk. Jeg kunne også godt trænge til at få fjernet lidt død hud fra fødderne, men tror nu alligevel jeg holder mig til fodfil og fed creme ;)
Hvad koster det? :)

Kathrine sagde ...

Det ser også kildende ud! Jeg har ikke prøvet det under "ordnede forhold", men været ude at rejse hvor der var sådan nogle små ponds med lignende fisk i og det kildede helt sindsygt! Men gad godt prøve sådan en behandling :)

Og hvor lyder det skønt med kultur, shopping og kaffedrikning - god fornøjelse!

Litzy sagde ...

Det bliver jeg altså nødt til at prøve en dag :P

Anja sagde ...

Stine: Det lyder da også lidt underligt ;) Vi gav 11 euro, men det var et specielt tilbud. Normalt er det noget dyrere.

Trine: Jeg anbefaler det i hvert fald :D Og tak ;)

Litzy: Det synes jeg også :P

Marian N. Larsen sagde ...

hvor vildt... det må alligevel have været en lidt speciel oplevelse at have en fiskestime til at fikse fødderne! men fedt, at det var en god oplevelse =) Jeg tror stadig jeg er mere til den klassiske pedicure version ;)

Anja sagde ...

Ja, det var lidt syret :) Men jeg er hooked, haha