lørdag den 20. august 2011

USA shopping: the shoes

Nike Free Run
Toms
Klassikere på min skohylde :)
Nå ja, og så blev det også lige til et par flip flops og nogle trail running shoes fra Reebok. Men dem bliver der ikke lige taget close up, da der sidder en pæn portion Grand Canyon på dem endnu ;)
Hele seks par sko blev det til (og fire par til manden!) Så behøver vi vist heller ikke at skoshoppe mere i år... Converse stod på min shoppingliste og Nike skoene havde jeg også planer om at tjekke ud. Toms'ne forelskede jeg mig til gengæld i derovre, da rigtig mange rendte rundt i dem. De er super comfy! 

9 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

kan da godt forstå, at du skulle ha en ekstra kuffert med hjem sådan som du har shoppet! Ork jeg er vild med dine nye NIKE sko. Jeg har selv 10 par, men ikke free run - og de er virkelig flotte

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Skægt og se :) Vi købte også en del converse da vi var i usa. Specielt Peter gik amok der ;) han fik også de brune der med hjem, både med og uden skaft :)

Anonym sagde ...

Jeg skal også så meget over og købe nogle sko - ok, jeg skal købe næsten hvad som helst derovre ;-)

KH
Birthe

Anja sagde ...

Haha, jeg det var vist ikke så underligt - og vi havde virkelig ikke taget ret meget med derover! Tak - jeg er også helt vild med dem! De er super rare at have på, og så synes jeg, at de er ret så funky :)

Kristine: Jamen de er jo også sygt billige! Og man slider dem jo alligevel op, så man kan ligeså godt købe et lille lager ;)

Birthe: Det er jeg SLET ikke i tvivl om, haha ;)

Malene sagde ...

Gode valg. Især løbeskoene.

Litzy sagde ...

Kan du huske hvad du gav for converse i læder?

Anja sagde ...

Litzy: De er ikke i læder :) Men sjovt at du nævner det, for jeg skulle købe et par i brunt læder til en veninde, og det var virkelig ikke den slags der var mest af :S

Litzy sagde ...

Nå for søren... det lignede lige læder nemlig :P
Vil gerne have et par i sort læder og skulle jo lige finde ud af om det prismæssigt bedre kan betale sig i USA :)

Anja sagde ...

Jeg så af og til et par, men kan ikke huske prisen. De normale lå dog til 40-45 dollars, så jeg er ret sikker på, at det kan betale sig! Det var i hvert fald derfor, at jeg skulle købe dem til min veninde :)