søndag den 20. november 2011

December preparations

Efter en meget langsom morgen med brunch og lang gåtur, vovede jeg mig ind til byen efter gaver til mandens pakkekalender. Det er ikke super fedt at være inde i Haag en søndag eftermiddag, men det var den sidste dag, jeg havde mulighed for at komme derind inden 1. december. Jeg fik klaret en del - de sidste må jeg kigge efter i Wien i næste weekend. 
Og da jeg jo er væk næste weekend, måtte jeg også finde julepynten frem i dag. Det var dog kun adventsstagen, som kom  op af kassen - resten må vente lidt endnu. 

5 kommentarer:

Litzy sagde ...

Næææ hvor fint :)
Jeg er spændt på om jeg får pyntet op til jul i år... stemningen er ikke hos mig endnu så håber den når at dukke op.

BRUUN by BRUUN sagde ...

Dejlige billeder - glæder mig også til at hente juletræ, for det er dét, jeg har planlagt i år :-)

Advents"kransen" er virkelig fin !

/Linda

Kathrine sagde ...

Hyggeligt at pynten er fremme.. Jeg skal ha' mit op på fredag regner jeg med - er heller ikke hjemme første søndag i advent :)

Frøken Lyngsø sagde ...

Jeg skal også i gang med både pakkekalender, dog til min søster, og julepynten! Men at lave adventkransen lidt på forskud var ikke noget dårlig idé :)

Anja sagde ...

Litzy: Taaak :D Det håber jeg da, at den gør! Her er den også kun dukket op, fordi jeg synes vejret er så trist, at jeg bliver nødt til at have hygge ;)

Linda: Mange tak :D Årh det kan jeg godt forstå, at du glæder dig til. Det er super hyggeligt. Vi skal vist bare have sådan et mini ét - bare fordi det dufter godt :P

Trine: Nej, og det skal bare være oppe den første søndag i advent, ik - ellers er det ikke rigtigt ;)

Frk Lyngsø: Det er simpelthen så hyggeligt med pakkekalender - god fornøjelse med det :D