torsdag den 12. januar 2012

Madnostalgi

Mine to storesøstre har boet i Schweiz hele mit liv, så jeg er vokset op med rigtig meget ost ;) Derfor har jeg også ofte fået "rigtig" schweizisk raclette, hvor man kommer et stykke af den specielle ost i den lille raclettepande. Det drysses med paprika og hældes over kartofler. Mmm! 
Dét havde jeg bestilt, da vi var på et kort visit hos mine forældre mellem jul og nytår (de havde fejret jul i Schweiz). Jeg vidste nemlig, at jeg på det tidspunkt ville trænge til noget andet end julemad. Uh, og det var godt! Manden synes stadig, at det er lidt underligt, at der ikke er kød til ;)

6 kommentarer:

SushiStegen sagde ...

mums, det lyder lækkert. Hvad hedder den ost du bruger? Eller kan man bare bruge løs af forskellige oste?

Bex sagde ...

Nu stiller jeg lige lidt spørgsmål, du må sige til hvis det er for meget eller for personligt...
- Er din kæreste hollænder? Og jeg troede I fejrede jul i DK hos dine forældre?
(vil bare gerne have det til at gå op, haha)
Men bortset fra det, så ser det sygt lækkert ud, jeg eeeeelsker smeltet ost!!! Hvem har brug for kød når man kan få smeltet ost, altså? :)

Anja sagde ...

Sushi: Lige denne ost havde mine forældre med fra Schweiz og mener faktisk, at det bare hedder racletteost...:S Ved at man også kan få det hos nogle danske ostehandlere, men det smager liiidt anderledes :)

Bex: Haha det er helt i orden, at du spørger - det må da være lidt forvirrende :P Men min mand er vestjyde, og vi fejrede jul hos hans familie :D

Og jeg er enig mht smeltet ost! Who needs meat ;)

SushiStegen sagde ...

ok, tak. Jeg hører ostehandleren ad

Bex sagde ...

Og her har jeg hele tiden troet du var gift med en hollænder!! :)

Anja sagde ...

Sushi: God idé :D

Bex: Der kan man bare se :) Men det er du nu ikke den første, der har troet. Der er mange, som tror, at det kan være den eneste grund til, at man bliver i Holland, haha ;)