torsdag den 29. marts 2012

Cravings

Jeg går stadig og venter på en eller andet helt vild underlig craving a la nutella med syltede agurker, men det er som om, at det ikke rigtig sker... Jeg har heller ikke rigtig lyst til søde sager - det er lagt oftere salte ting, som jeg har lyst til (men så kan jeg også være virkelig ulækker, haha). Én sød ting skal jeg dog have, og det en kop iskold kakaomælk efter aftensmaden. Mmm, hvor er det godt! Det mest optimale ville være Matilde kakaomælk, men det har jeg jo ikke lige sådan adgang til. Heldigvis har jeg fundet the next best thing: Chocomel Dark (Chocomel er kakaodrikken i Holland). Jeg har altid syntes, at alm. Chocomel var lige sødt nok, men nu er der så kommet denne nye udgave, som minder meget mere om ægte kakaomælk (=Matilde). 
Hvilket minder mig om, at da jeg fik i gymnasiet, kunne jeg nemt drikke en liter på en dag... Intet under at jeg vejede 10kg mere (okay med baby, så 5kg mere ;)). Jeg var ikke særlig sund dengang, haha. 

3 kommentarer:

Sofia og hendes familie sagde ...

Jeg har også en ting med kakaomælk, især om aftenen ;-)
Og jeg har heldigvis adgang til Matilde udgaven.
Ellers har jeg heller ikke de store cravings. Dog har jeg inden for de sidste uger fået en mer eog mere sød tand. De sidste par dage har jeg haft meget lyst til kage og chokolade ;-P

Bex sagde ...

Jeg drak også uanede mængder Matilde da jeg gik i gymnasiet. Især når jeg havde tømmermænd!
Til gengæld var jeg tyndere, hvilket ikke giver mening når jeg levede meget mere usundt dengang.
Måske har jeg bare fået flere muskler?? (riiight... ;))
I det mindste er jeg ikke gået op i tøjstørrelse, men vægten er dog en anden nu end dengang *suk* hehe :D

Anja sagde ...

Miss fruity: Jeg er misundelig :D Åh nej, så kan det jo være, at de søde cravings alligevel kommer til mig :)

Bex: Ja, det lyder virkelig mærkeligt :D Jeg tror meget af mit var såkaldt hvalpefedt - ja og så det faktum, at jeg spiste virkelig meget, haha.
Men ja, det giver ikke altid helt mening :)