onsdag den 13. juni 2012

New in: Aida

Jeg er en sucker for pæn indpakning...
Aida pusletasken fra byStroom har længe stået på min liste over ting, som jeg bare måtte have til baby (= mig). Den liste er i øvrigt blevet kortere, da jeg alligevel har været for nærig med nogle ting, haha. Da vi så stod og skulle vælge barnevogn, kunne vi få en gratis pusletaske med, men jeg syntes ikke, at de var særlig lækre. Manden nægtede dog at bruge sådan en tøset én, så løsningen blev, at vi tog den gratis med, og så bestilte jeg Aida'en. Talking about win-win ;) Og lidt mere endda, for jeg fik 10% rabat på tasken. 
Nå, men i går ankom den så med posten, og den er virkelig fin! Rummelig og lækker kval - jeg glæder mig til, at den skal i brug :)

8 kommentarer:

Anne sagde ...

De laver bare nogle super, super lækre designs. Ville bare sådan ønske det var læder. Så ville det for mig bare være en totalløsning. Men omvendt er dem i rigtig læder også bare super, super dyre :(

Men tillykke med den og sikke et godt kompromis!! :D

Kh

Tine sagde ...

Jeg har også en byStroom pusletaske og er så glad for den. Den har været i brug i snart 10 måneder, og der er intet slid på den.

I mine øjne er det et plus at den ikke er i et sart materiale, for den bliver altså udsat for lidt af hvert. Jeg kan ikke tælle de gange, den er blevet sat på et beskidt toiletgulv!! Og den er stadig lige så fin, fordi den er let at tørre af.

Tillykke med den nye taske.

Marian N. Larsen sagde ...

Det er en superfin taske!

Kathrine sagde ...

Øj den er fin :-) Koster de ikke kassen?

Tilde sagde ...

Wow, den er virkelig fin!

Anja sagde ...

Anne: Tak :D Jeg har det lidt på samme måde - også med hensyn til prisen hvis den var i læder...

Tine: Det er jeg glad for at høre :) Og tak ;)

Marian: Taaak :D

Trine: Tak :) Jeg synes ikke det var galt. Fik 10% på den, så betalte omkring 720kr for den.

Tilde: Tak :)

Anne sagde ...

Men det er jo faktisk også rigtigt, at den er noget nemmere sådan lige at tørre af og sådan i det den er lavet af nu. Og det er jo skisme et lækkert design!

Anja sagde ...

Ja, det er rigtigt - det er nok mest praktisk. Glæder mig SÅ meget til at tage den i brug :)