mandag den 10. december 2012

Smells like Christmas

De sidste par år har vi inviteret en håndful venner til gløgg og æbleskiver en dag i december. I år besluttede vi os for at invitere endnu flere, så på lørdag kommer der 30 børn og voksne forbi vores lille julestue. Altså sådan kan det jo gå, at alle kan komme, haha. 
Så jeg måtte i gang med at bage æbleskiver til fryseren i weekenden. I denne omgang blev det til 154 styks. Jeg skal dog lige have lavet en mindre portion igen, da jeg kender et par stykker, som sagtens kan spise 20! 

6 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Hold nu op, så kan man da tale om at få gæster!

God fornøjelse, de ser altså bare gode ud :)

Anja sagde ...

Ja, der var lige tale om et øjebliks sindssyge, haha ;) Ej, det bliver super hyggeligt, og vi har lavet det sådan lidt åbent, så folk bare kan komme mellem 13 og 17 :)

Marian N. Larsen sagde ...

Send straks æbleskiver til mig, tak! Jeg har ikke fundet købeæbleskriver her i Sverige så da vi var i DK sidste uge måtte jeg bare have et par poser med hjem til fryseren. Bare fore en sikkerhedsskyld du ved....

Men det er altså sejt og overskudsagtigt at bage dem selv! Thumbs Up!

Maj sagde ...

Hold nu op!!! Du er totalt overskuds mor på den fede måde - jeg kan kun håbe på at jeg får en lille smule af den slags overskud når Haletudse er kommet ud til os ;) du er SEJ!!!

- Maj :D

Ps: i min iver glemte jeg at rose dine mega lækre æbleskiver - muuums!

SofIe kn sagde ...

mums æbelskiver :D:D

http://etsofieliv.blogspot.dk/

Anja sagde ...

Marian: Jeg kommer da lige forbi med æbleskivepanden til en kop kaff' og en sludder :D

Maj: Haha, lige den dag følte jeg mig også ret overskudsagtig, men så var jeg sgu også brugt ;) Og tak :)