fredag den 22. februar 2013

6 months

For præcis et halvt år siden lå jeg på sygehuset og kiggede på denne lille nuttede mand, som var født 7.44 samme morgen. Årh, hvor var han lille! 
Og her er han så i dag - næsten 9kg!
Han er næsten ved at være rask. Humøret er endnu ikke så højt, som det plejer at være, men det er der, og appetitten bliver bedre for hver dag. Det var godt, at han havde lidt reserver til sygdom ;) 
Lige pt. flyder hele stuen med tasker og kufferter. De fleste ting er klar, der er styr på madpakker, og jeg tror, at jeg har fået pakket alle O's ting. Jeg synes, at vi havde meget med på juleferie, men det her er helt ekstremt! Mest fordi at vi har barnevogn og diverse andre ting i DK, og som vi derfor ikke behøver at slæbe med hver gang. Så vi er blevet sådan nogen med svigermorcontainer på taget af bilen. Ja ja, det måtte jo ske. Jeg burde nok holde for mig selv, at manden i dag snakkede om, hvor fedt det ville være at have en autocamper... Han er blevet sådan én. 
Nå, men vækkeuret ringer kl. 4 i nat (nej, det er ikke morgen kl. 4). Så skal bilen pakkes og lille O flyttes ud i bilen. Bare det var mig, der blev flyttet derud. Jeg ville ikke så meget som overveje at åbne mine øjne. Bare sove til vi var i Østrig ;) 

7 kommentarer:

Anne sagde ...

Den seje lille dreng. Så lækker altså :)
Ser ikke ud til at sygdommen har tæret alt for meget på de lækre kinder heldigvis!!
Rigtig god tur.

KH

Bex sagde ...

Lækre lille knægt!

Rigtig god tur :)

Kathrine sagde ...

God ferie! Og tillykke med ham, han er simpelthen ALT for sød og med gode kinder :)

Den positive vejleder sagde ...

God tur! Uuuhmn skiferie!!! Og hvor er han da bare mega cute ;-)

Stine sagde ...

Tillykke! Det er stort! Da han blev født tænkte jeg, sikke en lille en, meget yngre end min Dicte, men nu betyder de par uger jo ingenting og de er praktisk taget jævnaldrende :)
Jeg kan godt huske, da jeg havde en lillebitte Dicte, og jeg læste på din blog at du var højgravid. Det er sjovt at tænke tilbage på...

A + K = ♥ sagde ...

Tilykke med det halve årige bekendskab, han er godt nok en chamør!

- Annr

Anja sagde ...

Anne: Mange tak :) Nej, kinderne de bliver lige meget, hvor lidt han spiser haha ;)

Bex: Taaak :)

Trine: Tak søde :)

En glad blogger: Mange tak :D

Stine: Jeg har haft det på præcis samme måde med folk der fødte nogle uger efter mig - nujs hvor var de små. Og nu er de bare ligesom O :D

Anne: Hvor er du sød - tak :)