mandag den 25. marts 2013

Blah blah...

Så blev det mandag, og solen skinner! At det stadig blæser med vind fra Sibirien, dét snakker vi ikke om. Sidste uge var sådan lidt "blah" - jeg var græsenke nogle dage, og så lå jeg bare vågen næsten hver nat! Hvor dumt er det ikke - mit barn sov fint, og jeg lå så bare dér og gloede og kunne ikke sove! Jeg var ved at blive sindssyg! Heldigvis ændrede det sig i weekenden, hvor jeg fik lidt hjælp til at slappe af. Jeg er sikker på, at det er fordi, at jeg stresser bare en smule over ikke at have et job endnu. Jeg bilder mig selv ind, at det er okay, men sandheden kommer nok frem fra underbevidstheden om natten ;) 
Nå, men min kære mand var altså i Danmark i sidste uge, og jeg var ikke særlig misundelig. Jeg havde sendt en lang indkøbsliste til min mor med uundværlige ting - f.eks. Anthon Bergs fugleæg. Det kan bare ikke blive påske uden dem. 
Og for så lige at vende tilbage til det med job ik', så var jeg til jobsamtale her i formiddags. Så vi krydser lige fingre. Sådan rigtig meget, for det ville være perfekt til mig lige nu. Fugleæg OG et job - jeg ved det godt, det ville næsten være FOR godt... ;)   

9 kommentarer:

Christina / TheBigMeowski sagde ...

Krydser fingre for, at du får jobbet!

Det der med søvnløsheden. Jeg tænker, at det er, fordi husbonden ikke var hjemme. Jeg kan også sagtens mærke, at mit søvnmønster går i stykker, hvis rutinerne ændres. Og jeg HADER at sove alene!

Når man så ligger der og ikke kan sove, kører hjernen på højtryk, hvilket igen gør det sværere at sove. Jeg tror, at det er naturligt, at der så dukker tanker op om det, der fylder i ens liv. For dig bekymringen omkring arbejde f.eks.

Jeg har heller ikke sovet meget i nat. Vi har haft kattene til dyrlægen (sundhedstjek, så ikke noget alvorligt), og jeg sover altid elendigt, når jeg skal noget dagen efter. Det har heller ikke hjulpet, at Phoebe har hoppet rundt på benene af mig i nat. Det er svært at sove igen bagefter. Så jeg tager resten af dagen stille og roligt. Vi har rester fra i går, som skal spises i aften, det skal bare suppleres lidt op, så det er jo dejlig :)

Hvor skønt, at du sådan kan få fugleæg. Det hører da påsken til :)

Anja sagde ...

Taaak :)

Mja, det startede nogle dage inden han tog afsted :S Og jeg har haft det i perioder siden jeg blev gravid faktisk. Men ja, man ødelægger det også tit for sig selv, fordi man ligger der og bliver irriteret over, at man ikke kan sove - virkelig ond cirkel!

Godt at der ikke er noget alvorligt med dem - men man tænker da altid lige nogle tanker alligevel! Så er det godt med en slapperdag og rester ;) (jeg er blevet inviteret på mad hos en veninde - heller ikke dårligt :))

Bex sagde ...

Fingre krydset!!! Og hvor ku jeg godt spise marcipanæg!

Kathrine sagde ...

Jeg krydser!

Kender godt det med søvnløse nætter pga. ubevidst stress. Jeg føler også der er mange ting der skal gå op i en højere enhed for tiden, der er mange ting jeg gerne vil have flasker sig: bachelor, at blive gravid, få et job.. Og meget mere. Men nogle gange bliver man bare nød til lige at stoppe op og acceptere at man kun kan én ting af gangen ;)

Og nøj jeg har lyst til marcipanæg nu!

Christina / TheBigMeowski sagde ...

Ja det kan være svært, når man først ligger og er meget bevidst om, at man ikke kan sove og-i-morgen-skal-jeg-bare-en-hel-masse. Det er godt nok træls.

Ja det er en stressfaktor at skulle afsted med dem uanset. Især pga. den manglende søvn, og så er Ozzy utrolig angst for at skulle i transportkassen og til dyrlægen. Det er da hårdt at skulle udsætte ham for noget, han er så bange for.

Det lyder dejligt med mad hos en veninde. Det er rart for selv at slippe for at lave mad. Jeg har gang i et brød, da Christian mente, at det var rigtig ærgerligt, at vi ikke havde brød hjemme, når nu jeg var kommet hjem med den gode gamle Ole (eller spillemand - ekstra lagret som den også hedder - osten), så jeg kastede en dej sammen til et langtidshævet brød. Jeg har kogt æg til vores aftensmad, og Christian spæder vores salat op, så det slipper jeg heldigvis nemt om ved. Og så en god ostemad senere i aften :)

A + K = ♥ sagde ...

Marcipanæg skal der altså til - jeg skal nok krydse fingre for jobbet (;

- Anne

Marian N. Larsen sagde ...

Pas på dig selv. Søvnløse nætter og en lidt stressende fornemmelse er kroppens signaler på, at du skal være ekstra god ved dig selv.

Jobsøgningen skal nok give pote på et tidspunkt!

Tre gode sagde ...

Oh no, jeg skulle aldrig have læst dit indlæg - min vanvittige chokoladetrang er nu ustoppelig, ved tanken om, at jeg endnu ikke har spist chokoladeæg i år ;-) Jeg krydser fingre for job!

Anja sagde ...

Bex: Taaak :D

Trine: Mange tak :) Det kan jeg godt forstå. Jeg lå også søvnløs pga. de ting - og jeg havde kun én ting af gangen ;) Jeg er sikker på, at alle tre ting kommer på plads i år <3

Christina: Lige præcis! Det lød som en god aften :)

Marian: Du er en skat, tak :)

familiendk: Hehehe, sorryyyyyyy ;) Og tak :)