onsdag den 21. august 2013

This little piggy...

...skulle med lille O i daycare i dag. Der er nemlig nogen, som bliver 1 år i morgen (fuck fuck fuck, hvor blev tiden af!) Nå, men han er jo i en institution med børn fra tre mdr. til fire år, så det sætter lidt begrænsninger for, hvad man kan dele ud. Og jeg har nok fået lidt et rygte som en klidbollemor i daycaren (I have to, ellers giver de min søn saftevand og nutellamadder – fordi de tror, at når jeg siger “ingen sukker” betyder det, at de ikke skal give ham en skefuld sukker – nå, det er en anden snak), så det blev til frisk frugt i en vandmelongris. Nothing less.
Jeg havde også googlet mig til alle mulige kreationer med en masse tandstikkere i, men det er jo deciderede mordvåben for børn i den alder, hahaha. 

6 kommentarer:

Bex sagde ...

Så fin! Hvordan sidder det fast hvis ikke med tandstikkere? Og tillykke med din lille dreng :) :) Det er vildt der er gået et år! :)

Haha, de skide hollændere og deres krymme og sukker.. :D

Anja sagde ...

Tusind tak soede Bex :) Jeg skrev det vist lidt forkert - der er brugt tandstikkere. Det jeg mente var figurer som f.eks pindsvin, hvor ungerne skal sidde med et spyd med frugt :)

Ja, det er sindssyge, hahaha! :D

A + K = ♥ sagde ...

Hvor er den fin! Stort tillykke med den store Lille (;

- Anne

Ann sagde ...

Den er virkelig godt lavet - det er én super idé, når kage og andet er et no-go. Og tillykke med lille O, tiden flyver!

Kathrine sagde ...

Tillykke med ham! Og hvor er den bare fin :)

Anja sagde ...

Mange tak piger! :D