torsdag den 25. september 2014

1 vs 2

Der er præcis et år mellem disse to billeder. Og som flaget på begge billeder nok afslører er de taget på henholdsvis første fødselsdagen og så nummer to. Vi har stadig gode runde kinder, lidt mindre dobbelthage og så har vi lige tilføjet lidt skoldkopperester (ja, så heldige var vi nemlige i vores sommerferie: regn i 14 dage og skoldkopper!). 
Jeg kunne sige noget om, hvor hurtigt tiden er gået, og at jeg ikke fatter, at han er blevet så stor. Men sandheden er altså, at de to år ikke er gået specielt hurtigt. Jeg har ligesom været der hver eneste dag. Det føles som to år. 
Nu er han så blevet sådan et rigtigt lille menneske. Sådan en som kan cykle hurtigt på løbecykel og sådan en som siger "godmorgen mor - sovet godt?" 
Det var helt vildt som hans danske sprog udviklede sig, da vi var på ferie. Efter vi er kommet hjem, er der kommet godt gang i det hollandske igen - og det danske er med en lille sød accent. Nogle gange stikker det lidt i mig, når jeg hører det, for han bliver jo ikke sådan "rigtig dansk", men så bliver jeg lige mindet om, hvor stor en gave det er at kunne to sprog så godt. To ret så ligegyldige sprog ude i den store verden, men wtf haha. 

4 kommentarer:

Ann sagde ...

Dejligt du er tilbage igen, Anja :D:D Har savnet din blog! og stort tillykke med juniors anden fødselsdag - han ser stadig lige fræk ud. ;)

Anja sagde ...

Årh, hvor det varmer, Ann! Tusind tak!! :D

Kathrine sagde ...

Tillykke med ham den lækre - han er for sød! Og det er virkelig fedt han lærer to sprog :-)

Anja sagde ...

Tak tak, Trine :)