søndag den 14. oktober 2012

Denne søndag

Der er ikke blevet foretaget meget i det lille hjem på denne lidt småkedelige søndag. Vi sov længe (eller jeg stod op med ham den supervågne kl.7, men han går jo kold efter en time, så jeg smuttede i seng igen), hyggede med lækker morgenmad foran fjerneren, gik en tur mellem bygerne og så hyggede vi igen indenfor med masser af levende lys. Jeg elsker søndage (især nu hvor jeg er på barsel, og de ikke bliver ødelagt ved tanken om mandag, haha). 

8 kommentarer:

Jonna og Simon sagde ...

Eeej fandt lige din blog og blev nysgerrig da jeg så at du bor i Holland:) Jeg er født i Suriname (men er pæredansk) og har derfor været i Holland et par gange - man kan jo få surinamsk mad der;).... Mmm...Får du ofte roti? Bami? Nasi? Hvis ikke så vil jeg lige råde dig til at prøve det af.. Mums! Mine tænder løber næsten i vand bare ved tanken;)

Anonym sagde ...

Lyder som en rigtig dejlig søndag :-)

Knus
Birthe

Kathrine sagde ...

Ser da bare dejligt søndagsagtigt ud :-)

Anja sagde ...

Jonna: Hvor skægt og ork ja! Det er da noget af yndlingsmaden :P Har efterhånden snart boet her i 8 år, så har fået en del af det efterhånden :D

Birthe: Det var det virkelig også :D Knus til dig også :)

Trine: Jaaa, uden mandage muhaha ;)

Charlotte sagde ...

En rigtig hygge dag! Sådanne søndage kunne vi alle bruge, især her i den mørke tid vi er gået ind i!
Go' søndag aften!
Smil Charlotte
hyggeglimt.blogspot.dk

Maj sagde ...

Åh ja søndag er ikke sådan at kimse af - de har altid været min favoritdag, fordi jeg som oftest har gjort en ære i at holde den fuldstændig fri for aftaler, så man kan bruge dagen til at hygge i ;)

Og nu hvor der ventes et nyt familiemedlem lige om snart, så skal den sidste rest af tid med tosomhed dælme udnyttes!

- Maj :D

Anja sagde ...

Charlotte: Jeg er helt enig med dig :D

Maj: Ja udnyt det for pokker! Det gjorde vi, og jeg er SÅ glad for alle de ting vi nåede at lave :) F.eks. tre gange i biffen på en uge, haha ;)

Jonna og Simon sagde ...

Åhh lucky you!!:)